INMULTIREA ALBINELOR PDF

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Tozuru Mijas
Country: Moldova, Republic of
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 8 September 2013
Pages: 284
PDF File Size: 7.41 Mb
ePub File Size: 4.65 Mb
ISBN: 574-2-54387-574-3
Downloads: 5935
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkirr

Prevenirea roitului si multe alte lucruri interesante.

Organizarea concreta a cuibului pt. Film cu multe informatii: Hotararea judecatoreasca proces civil.

Lucrari de vara la stupina – Cateva cazuri interesante pe care le-am filmat si le comentam impreuna. Selectia matcilor – problema cea mai importanta a momentului.

Cum cumparam familii de albine bune? Ca astept sa citesc marti carticica. Tineti cuibul strans si hraniti cu polen si miere cristalizata in folie dubla – 18 Martie Aspecte din lucrarile de toamna pe care le executam la prisaca Manastirii Tisa Silvestri inmmultirea Bacau. Ce este, cum o recunoastem si cum o selectionam.

Beekeeping – Google+

Aici aveti raspuns direct. Regina de schimb linistit. Deci, fratilor culegeti mantargile, galbiorii, etcdin padurile noastre, conservatile si nu va aruncati si ingropati banii in iluzii.

Predare de stafeta intre generatii de regine. Bio alveare lottare efficacemente contro la varroa destructor. Ce sa mai zic,bafta celor care au bani si cred ca au si timp sa astepte. Eliberam matci tinere in familii de albine – Bio Stupul folosit la inmultire – Apicultura incepatori. Apicultura si Matematica – Episodul 3. Bio Stup expus la Expo Inventika in perioada Octombrie Toamna strangem, primavara expandam.

  BLACKOUT BY ROBISON WELLS PDF

Check the images on your website to make sure accurate and relevant alternative text is specified for each image on the page. Ursu in practica – executati de Viorel din Radauti. Regina noua la o familie orfana gata sa se besmeticeasca. Inmultirea albinelor – cum se produce schimbul linistit de matca.

Vagoane apicole de vaznare. Veninul de albine este un produs de secretie al albinelor lucratoare, ce este stocat in punga de venin si eliminat la exterior in momentul inteparii, care de fapt reprezinta un act de reflex de aparare. Simularea pregatirii pentru iernat la Bio Stup pe vatra. Cum organizam cuibul pentru familia de baza si cea din buzunar. Si ce ati facut sa inceapa sa creasca aluni? Viorel de la Radauti. Pupe,daca mi-ai raspuns cumva la intrebare,te rog sa reformulezi raspunsul ca nu am inteles Au stagnat pomii 4 ani?

Deblocarea si organizarea cuibului – Lucrari urgente in apicultura – Anul apicol incepe la 1 August. Dupa zumzet zici ca-i vara – Activitatea albinelor la stupina pe 22 Martie la aproximativ 14 grade C.

Operatie de tranzvazare si temperare a roitului la stupina. Oua albina sau matca neimperecheata? Discutie cu un roman din Italia despre apicultura de acolo si despre avantajele Bio Stupului. Eficienta inmultitoarelor – Inmultirea si deparazitarea familiilor de albine se imbina.

  HYDRODYNAMIQUE NAVALE PDF

Ce facem cand gasim o familie slaba si besmeticita sau nu? Ia Sibiul la picior.

Inmultirea intensiva a familiilor de albine [1977]

Domnule ginel,nu se imbogateste nimeni peste noapte,dumneata ai vreo afacere? Matca si ficele sale in urma discutiilor purtate propun reluarea schimbului. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare.

Lucrari de primavara cu 2 viitori apicultori. Conversie stup normal in Bio Stup. Stupul Bio prezentat la TVR. Cresterea matcilor este esential oricarui apicultor, si reprezinta motorul principal care va da putere stupului primavara sa iasa din iernat si sa inceapa dezvoltarea catre un nou an apicol. La aceasta afacere cistiga numai cei ce vind asa zisi puieti micorizati.

In text e pretul mediu la bursa, nu la tocmeala. Cum stimulam si dezvoltam roiurile de albine.

Chiar este foarte bine explicat incepind de la plantare si pinal la recolta. Bio Stup – Ioan Ursu — Teorie. Aveti pe carte,atat cat ati cerut. Apiluk – hrana pentru albine si rama din antecamera produc surprize placute.

Back to top